Online auto theoriecursus

Klaarstomen voor het cbr auto theorie-examen? Leer het online. Waar én wanneer jij wil🚗

Bekijk pakketten

Auto online theoriecursus

De weg naar jouw theorie-examen!

1
Kies een pakket dat bij jou past
2
Volg de videocursus, waar én wanneer jij wil
3
Op naar het CBR auto theorie-examen

Kies een pakket dat bij jou past

Hoe goed bereid jij je voor?

 

Pakketprijs
Je bespaart
Dagen toegang
Oefenexamens
Verkeersborden
Begrippen

Gold

45,-
€12,14
21
10
✔️
✔️
Kies Gold

Platinum

55,-
€22,50
28
10
✔️
✔️
Kies Platinum

Silver

35,-
€5
7
10
✔️
✔️
Kies Silver

Gold

📚
Prijs
45,-
Je bespaart
€12,14
Dagen toegang
21
Oefenexamens
10
Verkeersborden
✔️
Begrippen
✔️
Kies Gold

Platinum

📚
Prijs
55,-
Je bespaart
€22,50
Dagen toegang
28
Oefenexamens
10
Verkeersborden
✔️
Begrippen
✔️
Kies Platinum

Silver

📚
Prijs
35,-
Je bespaart
€5
Dagen toegang
7
Oefenexamens
10
Verkeersborden
✔️
Begrippen
✔️
Kies Silver

Zo leer jij

Neem een kijkje in onze videocursus

Gevaarherkenning
Borden
Verkeerssituatie

Alles wat je nodig hebt

De online theoriecursus: alles wat je nodig hebt om te slagen voor het auto theorie-examen!

 • 🚦 CBR onderdelen
 • 📝 Handige samenvattingen
 • ⛔️ Verkeersborden
 • 💻 Leer op mobiel of laptop
 • 📚 10 oefenexamens
 • ✏️ Begrippenlijst

Dit zijn de voordelen

 • Saai theorieboek? Niet nodig 😎

  Geen zin om uit boeken te leren? Wij snappen jou! In onze video’s neemt een ervaren docent alle examenonderwerpen door. Je hoeft dus geen theorieboek te kopen.

 • Altijd leren. Overal ter wereld 🌍

  Je streamt onze lessen op jouw mobiel, laptop of tablet. Zolang jij internet hebt, bekijk je de video’s altijd en overal ter wereld. Dus ook in de trein, op het terras of thuis op de bank.

 • Het tempo? Dat bepaal jij 🔑

  Jij krijgt wél uitleg van een ervaren docent, maar hoef je géén rekening te houden met anderen. Jij bepaalt zelf het tempo.

Veelgestelde vragen

 • Is een online theoriecursus goedkoper dan een klassikale cursus?
  Over het algemeen is een online theoriecursus goedkoper dan een klassikale cursus. Dit komt doordat er geen kosten zijn voor het huren van een klaslokaal en het betalen van een instructeur. Daarnaast zijn online cursussen vaak flexibeler, waardoor je op je eigen tempo kunt leren en minder lessen nodig hebt.
 • Is een online theoriecursus net zo goed als een klassikale cursus?
  Ja. Een online theoriecursus is net zo goed als een klassikale cursus. Het hangt af van jouw persoonlijke leerstijl. Sommige mensen vinden het fijn om in een klaslokaal te zitten. Zij vinden de interactie met medecursisten en de instructeur fijn. Anderen leren liever op hun eigen tempo. Zij bepalen zelf wat ze leren en wanneer zij dat doen. Met een online theoriecursus is de theorie te herhalen wanneer het jou uitkomt.
 • Kan ik meteen na het volgen van een online theoriecursus mijn theorie-examen doen?
  Ja. Heb je de online theoriecursus gevolgd en ken je alles? Dan kun je direct theorie-examen afleggen. Let wel op dat je hiervoor een theorie-examen moet inplannen. Tip: oefen eerst met oefenvragen en oefenexamens. Zo weet jij zeker dat je echt klaar bent voor het theorie-examen. De oefenexamens krijg je bij de online theoriecursus van de auto en motor.
Bekijk alle vragen

Online theoriecursus volgen in het Turks?

Onze online theoriecursus is ook te volgen in het Turks. Precies dezelfde cursus, maar dan in Türkçe!

Online cursus in het Turks

Theoriecursus op locatie

Liever een fysieke cursus volgen? Op onze locatie in Nijmegen geven wij 3 keer per week theorie cursussen.

Theoriecursus Nijmegen

Happy drivers  🎉

Geesh I Don’t Know

14-11-2023

Voorheen bij een vorige les school gezeten met een instructeur waarvan je vraagtekens zou hebben waarom hij daar werkt. Gezakt, vervolgens overgestapt naar SnelGeslaagd. Ontzettend chille sfeer tijdens het rijden je krijgt aan het eind van de les feedback waar eventueel kladblok bij gebruikt word om de situatie uit te beelden. Heb rijlessen gehad van Safa en Eileen, fijne instructeurs! Met fijn gevoel examen ingegaan en gelukkig geslaagd. Aan te raden, dank jullie wel!

Miroslav Savevski

08-11-2023

Gister geslaagd ! Top rijschool goede begeleiding waar het nodig is Safa legt erg fijn en duidelijk uit waardoor het beter te toepassen is.

Meryam

05-11-2023

Ayline is echt top, ze legt het uit tot je het begrijpt, en stelt je oprecht op je gemak. je kan ook merken dat ze werkt om je te laten slagen, en niet voor geld. Ayline dikke SO naar jou.

raysulaine geerman

01-11-2023

Ik heb bij iedereen eigelijk wel gelest van de collegas , en ik heb deze lessen als prettig ervaren. Ze hebben de tijd voor mij genomen met veel geduld. Echt een aanrader.

Laelle Mpanzu

26-10-2023

Fijne rijinstructeurs die geduld voor je hebben en goed uitleggen. Ze kunnen goed je knelpunten inzien en je daar in goed begeleiden.

Burhan

18-10-2023

Rijschool is aanbevolen, en rij-instructeurs zijn geweldig. Goede communicatie is er, goede uitleg is er, aardige rij-instructeurs en heel belangrijk ; kritiek op je rijgedrag (als het moet). In ieder geval een top rijschool en een goed gevoel tijdens het rijden met een instructeur naast je. 5 sterren!

Ana

28-09-2023

Het was een geweldige ervaaring. Ik heb van een andere school, waar ik mee heel opgejaagd voelde, hier overgestapt. Rijden bij Snel Geslaag was een ontspannen en lerzaam ervaaring waar ik in minder lessen meer heb geleerd dan bij de vorige school. Ali is een rustige en helpvolle instructeur.

Ahmed Aloş

26-09-2023

Het was een geweldige ervaring in elke zin van het woord, en ik ben er vanaf de eerste keer op deze school geslaagd en ik wil graag mohammad van harte bedanken die extra moeite en geduld met mij heeft geleverd. Thanks Mo😊 met de groeten vriendelijk A.Aloush

Sofia Gharib

16-09-2023

Ik ben erg blij met de lessen van Ghada, erg fijn ervaren en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Nogmaals eeg bedankt Ghada

Gezale Alosh

16-09-2023

Uitstekende ervaring op het gebied van training en uitstekend spreken in het openbaar. Gisteren was mijn examen en ik ben binnen twee weken na inschrijving geslaagd.

Christiaan Van Tatenhove

07-09-2023

Theoriecursus hier gedaan waarna ik dat examen makkelijk haalde. Fijne instructeurs waardoor het lessen een prettige ervaring was.

M.H AL-SAYED

31-08-2023

Ik raad iedereen aan om alleen les te nemen bij Kemal. Beste Rijinstructeur. Helaas had ik een slechte ervaring met een van de rij-instructeurs op dezelfde school. Maar toen ik overstapte naar Kemal, lukte het de eerste keer🌹

Esma Aden

25-08-2023

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs bij SnelGeslaagd! Safa en Ali waren allebei heel geduldig en behulpzaam. Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rij school. Bedankt voor deze goeie ervaring.

Destiny Harts

23-08-2023

Super duidelijke uitleg en geduldige instructeur. Ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!!! Zeker aanrader!

Habib Sabuncu

23-08-2023

Praktijk examen in een keer gehaald. Was rijlessen echt goed en gezellig geweest.

Nesrin Bülbül

16-08-2023

Ik wil de heer Kemal en mevrouw Betül bedanken voor hun vriendelijke en zorgzame houding.

⸻⸻⸻⸻

27-07-2023

Goede en examengerichte rijlessen, ben hierdoor in 1x geslaagd!

Isa Abdullahi

29-06-2023

Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt✌✌

Jamila Mamedova

19-05-2023

Hele deskundige, vriendelijke en zeer geduldige rijinstructeurs Kemal en Betül. Dank jullie wel! Ik ben zeer tevreden, deze rijschool is zeker een aanrader!

Isabella Heimans

01-05-2023

Goede service, je word vriendelijk te woord gestaan en als je iets niet snapt, wordt dat goed en duidelijk uitgelegd! Vriendelijk personeel, erg klantvriendelijk!

Niels Van De Geijn

05-04-2023

Dag cursus van safa gehad en was echt top goede uitleg alles super geregeld echt een top dag !!

Kelly Verbeeten

28-03-2023

In 1 keer geslaagd! Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt👍🏻👍🏻

Sabine Nuij

24-02-2023

Ik heb hele goede en fijne rijlessen gehad van Safa en Ali. Ze hebben mij super goed voorbereid op mijn theorie en praktijkexamen. Het is een hele betrouwbare rijschool en ze helpen je altijd waar nodig. Ik zou SnelGeslaagd zeker aanraden!

Demi

14-01-2023

Echt een top rijschool. Ze hebben met alles snel geholpen en ben dankzij de lessen van Kemal in 1x geslaagd. Echt een aanrader voor iedereen die nog een rijschool zoekt.

Esra Baydemir

23-12-2022

In 1x geslaagd! Met een perfecte ervaring kan ik zeggen dat Snelgeslaagd echt aan te raden is. Mede dankzij de goede en rustige uitleg van Kemal is het mij in 1x gelukt!

Joery

16-11-2022

De eerste keer heb ik geprobeerd zelf te leren voor mijn theorie, het examen onderschat en niet gehaald. Tot ik werd aangeraden om naar Snelgeslaagd te gaan. Maandag mijn cursus gehad en woensdag mijn examen gehaald met nog ruimte over voor fouten. Ik heb veel te danken gehad aan de cursus

Slaag nu voor je theorie

Kies jouw pakket