Rijlessen Nijmegen

Autorijles is maatwerk. De één heeft het rijden snel onder de knie, de ander heeft nog moeite met zelfstandig schakelen. Rijles vraagt daarom om een ervaren rijinstructeur. Iemand die je veilig autorijden leert op jouw tempo.

Kies voor SnelGeslaagd en word een zelfverzekerde en veilige bestuurder op de weg!

Bekijk rijlessen Nijmegen

 

🥳

Snel slagen

👍

Op jouw tempo

👑

Ervaren rij-instructeurs

Leren autorijden? Bij ons ben je snel geslaagd!

Leren autorijden moet vooral leuk zijn. Daarom zorgen wij voor een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de autorijlessen, zodat je je op je gemak voelt en optimaal kunt presteren.

Of je nu kiest voor losse lessen of een voordelig lespakket, bij ons ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige rijlessen tegen een scherp tarief.

Rijles op jouw niveau

Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden tijdens het rijden. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, bij ons kun je terecht voor rijlessen die volledig zijn afgestemd op jouw niveau.

Inschrijven voor je rijles

Kies het rijlespakket dat past bij jou

Wil je handgeschakeld of automaat rijden?

Je bekijkt nu de handgeschakeld pakketten

Proefrijles

🚘
Prijs
57,-
Rijlessen
1
Bij afname van pakket van 25 lessen: 1 extra les gratis
✔︎
Kies Proefrijles

Vlot Automaat

🚘
Prijs
1635,-
Rijlessen
25
+ 1 gratis (extra) les
✔️
Praktijkexamen
✔️
Gratis online theorie cursus (4 weken)
✔️
Kies pakket Vlot Automaat
Je bespaart €105

Snel Automaat

🚘
Prijs
1085,-
Rijlessen
15
+ 1 gratis (extra) les
Praktijkexamen
✔️
Gratis online theorie cursus (4 weken)
✔️
Kies pakket Snel Automaat
Je bespaart €85

Proefrijles

🚘
Prijs
56,-
Rijlessen
1
Bij afname van pakket van 25 lessen: 1 extra les gratis
✔︎
Kies Proefrijles

Vlot

🚘
Prijs
1610,-
Rijlessen
25
+ 1 gratis (extra) les
✔️
Praktijkexamen
✔️
Gratis online theorie cursus (4 weken)
✔️
Kies pakket Vlot
Je bespaart €105

Basis XL Automaat

🚘
Prijs
2735,-
Rijlessen
45
+ 1 gratis (extra) les
✔️
Praktijkexamen
✔️
Gratis online theorie cursus (4 weken)
✔️
Kies pakket Basis XL Automaat
Je bespaart €145

Basis XL

🚘
Prijs
2690,-
Rijlessen
45
+ 1 gratis (extra) les
✔️
Praktijkexamen
✔️
Gratis online theorie cursus (4 weken)
✔️
Kies pakket Basis XL
Je bespaart €145

Snel

🚘
Prijs
1070,-
Rijlessen
15
+ 1 gratis (extra) les
Praktijkexamen
✔️
Gratis online theorie cursus (4 weken)
✔️
Kies pakket Snel
Je bespaart €85

Veelgestelde vragen 🤔

 • In welke auto krijg ik les?
  Je krijgt les in een Opel Corsa, het nieuwste model! 🤩 Schakel auto’s rijden op diesel. De automaat auto’s zijn elektrisch of rijden op benzine.
 • Hoeveel lessen heb ik nodig om mijn autorijbewijs te halen?
  Dat hangt af van: je ervaring met het besturen van een voertuig, hoe snel je leert en je zelfvertrouwen achter het stuur. Dit verschilt per persoon. Gemiddeld genomen heb je tussen de 30 en 40 rijlessen nodig om je autorijbewijs te halen.    
 • Hoe lang duurt een autorijles?
  Een autorijles bij SnelGeslaagd duurt 60 minuten. Het opstarten zit hierbij inbegrepen. Het komt ook vaak voor dat we 2 x 60 minuten inplannen. Zo kan jij per keer net iets langer oefenen.
 • Moet ik kiezen voor handgeschakelde of automaat rijlessen?
  Als je makkelijk wil leren rijden, dan is een automaat een goede optie voor jou. Rijden in een automaat is eenvoudiger dan in een schakelauto. Je rijdt zonder moeite van A naar B. Het enige nadeel: als je examen rijdt in een automaat, mag je niet rijden in een handgeschakelde auto. Je krijgt dan code 78 op je rijbewijs. Dit betekent dat je alleen in een automaat mag rijden. Wil je ook in een schakelauto rijden? Dan raden we aan om rijlessen te nemen in een handgeschakelde auto.

Niet geslaagd of bang?

🩹

Pleister (herexamen)

Heb je al een pakket gekocht maar ben je gezakt? Geen probleem! Wij helpen je met het herexamen.

 • CBR herexamen t.w.v. €250
 • 6 rijlessen, incl. huur van auto
😨

Faalangst

Wij zorgen dat jij ontspannen leert autorijden. Je krijgt speciale begeleiding. Afrijden gebeurt wanneer jij er klaar voor bent.

 • Wij regelen jouw faalangst examen

Happy drivers  🎉

bahae dine

24-06-2024

Dit is echt een goede rijschool, vandaag ben ik geslaagd.. ik lesde bij Mohamed.. echt een duidelijke instructeur, neemt de tijd om goed uit te leggen.. wat ook fijn was is dat hij gewoon relaxed is waardoor ik me ook op me gemak voelde! Super bedankt Mo 🫶🏻

Nick Weeren

31-05-2024

Mo gehad als rijinstructeur, super goede uitleg met alles en ook heel gezellig. Geweldige rijschool!!!! Bedankt ik ben geslaagd🙏🏻👊

Jana van Doremalen

31-05-2024

Rijschool met veel geduldige instructeurs en een goeie theoriecursus! Ben in 1x geslaagd voor zowel theorie als praktijk. Het is een grote rijschool met veel verschillende instructeurs, ik denk dat het mij geholpen heeft te wisselen van rijleraar omdat iedereen een eigen stijl van lesgeven heeft en je dus van elke instructeur weer nieuwe dingen leert. Kemal, Safa, Ali en Eileen bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Hazem Alhammod

23-05-2024

De beste ervaringen bij snelgeslaagd met Mohammad Agha(Mo😎)! Vorige week donderdag was ik in 1x geslaagd met hulp van Mohammad Agha. De beste rijinstructeur geduldig, gezellig en hij leert jou zelf de kleine dingen! hij geeft jou zelfvertrouwen hij laat jou voelen dat je 100% gaat slagen. en je slaagt ook van de eerste keer! de beste en de gezelligste rijinstructeur die ik heb gehad. Kort gezegd ik raad Mo aan!

Jana van de graaf

23-05-2024

Vandaag geslaagd!🥳 Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Eileen. Ze legt alles echt duidelijk uit en als ik het niet begrijp doen we het gewoon nog een keer en nog een keer, net zolang tot het wel goed gaat. Ik zelf was best gestressed maar Eileen wist mij iedere keer weer te kalmeren. Als ik iets anders had moeten doen, dan wees ze mij niet meteen op mijn fout, maar vroeg eerst wat ik beter had kunnen doen. Ik heb best wel last van faalangst en toch wist ze iedere keer weer hoe ze mij op mijn gemak kon laten voelen. Echt top, ik ben zo blijjj!

Nour Joulak

26-04-2024

Yesss geslaagd 🚘 Dankzij mijn instructeur Mohammad Agha (Mo)heb ik mijn rijbewijs gehaald! Zijn geduld en deskundigheid maakten elke les een plezier. Hij legde alles duidelijk uit en gaf me veel zelfvertrouwen. Hij gaat op alle mogelijke manieren proberen om je te laten slagen. Hij weet wat moet gezegd en wanneer 🎯.Ik raad hem ten zeerste aan aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen!

Abdirahman Ali

16-04-2024

Ik ben al aantaal keren gezakt bij andere rijinstructeur en toen ben ik overgestapt naar snelgeslaagd dankzij Mohammad Agha ben daarna meteen 1x geslaagd .hij is absloute de best rijinstructuur ooit bovendien is hij vriendelijk en gezelllig man en n hij is eerlijk maar ook direct en duideljk en geduldig nog .na paar lessen wist hij waar ik wel en niet goed in ben en zorgt voor dat ik progressie maakte .ik ben hem zeer dankbaar en aanraden

Abdul Alsayah

29-03-2024

Geweldige ervaring bij Snel Geslaagd met rijinstructeur Mohammad Agha! Afgelopen dinsdag ben ik in 1 keer met record aantal lessen geslaagd 😁!mede door de deskundige en geduldige rijinstructeur Mohammad Agha!! Mohammad traint je op een efficiënte manier om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Daarnaast geeft hij je vertrouwen en Hij corrigeert jouw fouten met een goede manier van feedback geven op juiste momenten👌ik ben niks raars tegen gekomen tijdens het examen alles was behandeld van routes tot examinator taal en bijzondere verrichtingen.

Mohammed Kaid

24-03-2024

Ik heb mij rijbewijs gehaald bij Snelgeslaag😁.Dankzij mijn instructeur Mohammed agha ben ik in een keer geslaagd. Hij is super rustig en vakbekwaam . Ik kan alleen maar zeggen dat ik zonder zijn geweldige begeleiding mijn rijexamen niet had behaald. Hij bleef rustig en is stapsgewijs door alle onderdelen heen gelopen. Zeer tevreden over de resultaten Thanks namens mijn familie Mohammed 🙌 en zeker zeer aanrader .

bakr matroud

20-03-2024

Snelgeslaagd 👉Zeer aanraden &Top service! Dankzij mijn rijinstructeur Mohammad Agha ben ik geslaagd vandaag met een compliment van de examinator. Hij is rustig en professioneel en zijn manier met les geven is heel simpel .Hij gaaf me de vertrouwen die ik nodig had.De lessen waren duidelijk en vragen konden altijd gesteld worden. Uitleg was concreet en begrijpbaar. Ik raad him aaaaaaannnnn🫶🏻

naoussa eijsink

16-03-2024

Ik heb na de dagcursus 2 van de 2 keer mijn theorie examen in 1 keer gehaald! Super fijne mensen en informele sveer.

dth dy

09-03-2024

Ik ben geslaagd voor mijn auto rijbewijs bij SnelGeslaagd! Mohammed Agha en Ghada waren allebei heel geduldig en behulpzaam. Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rij school. Bedankt voor deze goeie ervaring.

Azra Kurnaz

15-02-2024

Ik ben vandaag in één keer geslaagd dankzij rijschool Snelgeslaagd! Mijn rijinstructeur Kemal (en Eileen) was erg vriendelijk en dankzij hun heb ik veel geleerd en mijn praktijk examen gehaald. Rijschool Snelgeslaagd is dus zeker een aanrader!!

Prya Bhagwat

14-02-2024

Na een rijschool switch bij snelgeslaagd terecht gekomen. Vanaf het begin voelde dit gelijk goed. Ghada en Kemal gaven me het vertrouwen en de vaardigheden die ik nodig had om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Ik heb veel leerzame maar ook gezellige lessen gehad. Tevens voelde ik me altijd op mijn gemak tijdens het rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die zijn/haar rijbewijs wil halen! Nogmaals bedankt Ghada en Kemal!!

halima moujahid

05-02-2024

na een aantal hele fijne lessen met Ali en Eileen, Heb ik vandaag gelukkig en helaas afscheid moeten nemen van deze 2 zeer fijne mensen. Veel geleerd van allebei en altijd met een goed gevoel de lessen gevolgd op eigen tempo en gemak. Echte aanraders!

Levi Lasamahu

29-01-2024

Bij Rijschool Snelgeslaagd heb ik een uitstekende ervaring gehad, mede dankzij mijn instructeur Mohammed. Hij is niet alleen een bekwame instructeur, maar ook een gezellige en grappige kerel. Het was prettig om niet alleen te leren rijden, maar ook leuke gesprekken met hem te hebben. Mohammed is een top gozer en heeft mijn rijlessen zeer aangenaam gemaakt! Ik kom 100% terug op me 21 voor het motorrijbewijs.

Michiel Schoonderbeek

05-01-2024

Uitstekende, vakbekwame en flexibele rijschool. Altijd met veel plezier en lessen die je zelf kan plannen. Ben er geslaagd voor zowel mijn theorie als praktijkexamen. Hun lukt het waar andere het niet lukte!

En İyi Beşiktaş

04-01-2024

Jullie hebben een grote rol gespeeld in het slagen voor mijn rijexamen. Ik wil mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de ondersteuning die jullie hebben geboden tijdens het examenproces, jullie onderwijskwaliteit en toegewijde inzet. Dankzij jullie heb ik me goed kunnen voorbereiden en het examen met succes kunnen halen. Jullie toewijding en kennis tijdens de lessen waren van onschatbare waarde voor mij. Met de indrukwekkende onderwijsmethoden en unieke benaderingen tijdens de lessen kon ik vol vertrouwen en goed voorbereid het rijexamen ingaan. Nogmaals bedankt voor jullie ondersteuning en leerzame lessen. Hartelijke groeten, O.Erdem

BJM

03-01-2024

Ik heb een fijne ervaring gehad bij deze rijschool. Rijles gevolgd bij Ghada. Ze is ontzettend aardig en geduldig. De eendaagse cursus theorie heeft ook zeker bijgedragen aan het feit dat ik in een keer heb kunnen slagen.

Anas Ouchen

28-12-2023

Ali is absoluut een geweldige rijinstructeur! Hij is super rustig en geduldig, en legt alles op een hele duidelijke manier uit. Wat ik echt waardeer, is dat hij nooit boos wordt, zelfs als ik een fout maak. Hij blijft altijd kalm en moedigt me aan om te blijven oefenen. Dankzij Ali ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ik kan hem echt aan iedereen aanbevelen. Hij is betrouwbaar, geduldig en maakt van elke rijles een leuke ervaring. 🚗💨

Fevzi Cift

22-12-2023

Top school… heb bij meerdere rij-intructeuren mogen lessen allemaal zijn ze heel goed👍🏼ik heb me theorie en me praktijk in een keer gehaald

Geesh I Don’t Know

14-11-2023

Voorheen bij een vorige les school gezeten met een instructeur waarvan je vraagtekens zou hebben waarom hij daar werkt. Gezakt, vervolgens overgestapt naar SnelGeslaagd. Ontzettend chille sfeer tijdens het rijden je krijgt aan het eind van de les feedback waar eventueel kladblok bij gebruikt word om de situatie uit te beelden. Heb rijlessen gehad van Safa en Eileen, fijne instructeurs! Met fijn gevoel examen ingegaan en gelukkig geslaagd. Aan te raden, dank jullie wel!

Miroslav Savevski

08-11-2023

Gister geslaagd ! Top rijschool goede begeleiding waar het nodig is Safa legt erg fijn en duidelijk uit waardoor het beter te toepassen is.

Meryam

05-11-2023

Ayline is echt top, ze legt het uit tot je het begrijpt, en stelt je oprecht op je gemak. je kan ook merken dat ze werkt om je te laten slagen, en niet voor geld. Ayline dikke SO naar jou.

raysulaine geerman

01-11-2023

Ik heb bij iedereen eigelijk wel gelest van de collegas , en ik heb deze lessen als prettig ervaren. Ze hebben de tijd voor mij genomen met veel geduld. Echt een aanrader.

Laelle Mpanzu

26-10-2023

Fijne rijinstructeurs die geduld voor je hebben en goed uitleggen. Ze kunnen goed je knelpunten inzien en je daar in goed begeleiden.

Burhan

18-10-2023

Rijschool is aanbevolen, en rij-instructeurs zijn geweldig. Goede communicatie is er, goede uitleg is er, aardige rij-instructeurs en heel belangrijk ; kritiek op je rijgedrag (als het moet). In ieder geval een top rijschool en een goed gevoel tijdens het rijden met een instructeur naast je. 5 sterren!

Ana

28-09-2023

Het was een geweldige ervaaring. Ik heb van een andere school, waar ik mee heel opgejaagd voelde, hier overgestapt. Rijden bij Snel Geslaag was een ontspannen en lerzaam ervaaring waar ik in minder lessen meer heb geleerd dan bij de vorige school. Ali is een rustige en helpvolle instructeur.

Ahmed Aloş

26-09-2023

Het was een geweldige ervaring in elke zin van het woord, en ik ben er vanaf de eerste keer op deze school geslaagd en ik wil graag mohammad van harte bedanken die extra moeite en geduld met mij heeft geleverd. Thanks Mo😊 met de groeten vriendelijk A.Aloush

Sofia Gharib

16-09-2023

Ik ben erg blij met de lessen van Ghada, erg fijn ervaren en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Nogmaals eeg bedankt Ghada

Gezale Alosh

16-09-2023

Uitstekende ervaring op het gebied van training en uitstekend spreken in het openbaar. Gisteren was mijn examen en ik ben binnen twee weken na inschrijving geslaagd.

Christiaan Van Tatenhove

07-09-2023

Theoriecursus hier gedaan waarna ik dat examen makkelijk haalde. Fijne instructeurs waardoor het lessen een prettige ervaring was.

M.H AL-SAYED

31-08-2023

Ik raad iedereen aan om alleen les te nemen bij Kemal. Beste Rijinstructeur. Helaas had ik een slechte ervaring met een van de rij-instructeurs op dezelfde school. Maar toen ik overstapte naar Kemal, lukte het de eerste keer🌹

Esma Aden

25-08-2023

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs bij SnelGeslaagd! Safa en Ali waren allebei heel geduldig en behulpzaam. Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rij school. Bedankt voor deze goeie ervaring.

Destiny Harts

23-08-2023

Super duidelijke uitleg en geduldige instructeur. Ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!!! Zeker aanrader!

Habib Sabuncu

23-08-2023

Praktijk examen in een keer gehaald. Was rijlessen echt goed en gezellig geweest.

Nesrin Bülbül

16-08-2023

Ik wil de heer Kemal en mevrouw Betül bedanken voor hun vriendelijke en zorgzame houding.

⸻⸻⸻⸻

27-07-2023

Goede en examengerichte rijlessen, ben hierdoor in 1x geslaagd!

Isa Abdullahi

29-06-2023

Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt✌✌

Jamila Mamedova

19-05-2023

Hele deskundige, vriendelijke en zeer geduldige rijinstructeurs Kemal en Betül. Dank jullie wel! Ik ben zeer tevreden, deze rijschool is zeker een aanrader!

Isabella Heimans

01-05-2023

Goede service, je word vriendelijk te woord gestaan en als je iets niet snapt, wordt dat goed en duidelijk uitgelegd! Vriendelijk personeel, erg klantvriendelijk!

Niels Van De Geijn

05-04-2023

Dag cursus van safa gehad en was echt top goede uitleg alles super geregeld echt een top dag !!

Kelly Verbeeten

28-03-2023

In 1 keer geslaagd! Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt👍🏻👍🏻

Sabine Nuij

24-02-2023

Ik heb hele goede en fijne rijlessen gehad van Safa en Ali. Ze hebben mij super goed voorbereid op mijn theorie en praktijkexamen. Het is een hele betrouwbare rijschool en ze helpen je altijd waar nodig. Ik zou SnelGeslaagd zeker aanraden!

Demi

14-01-2023

Echt een top rijschool. Ze hebben met alles snel geholpen en ben dankzij de lessen van Kemal in 1x geslaagd. Echt een aanrader voor iedereen die nog een rijschool zoekt.

Esra Baydemir

23-12-2022

In 1x geslaagd! Met een perfecte ervaring kan ik zeggen dat Snelgeslaagd echt aan te raden is. Mede dankzij de goede en rustige uitleg van Kemal is het mij in 1x gelukt!

Joery

16-11-2022

De eerste keer heb ik geprobeerd zelf te leren voor mijn theorie, het examen onderschat en niet gehaald. Tot ik werd aangeraden om naar Snelgeslaagd te gaan. Maandag mijn cursus gehad en woensdag mijn examen gehaald met nog ruimte over voor fouten. Ik heb veel te danken gehad aan de cursus