Motorrijles Nijmegen

Motorrijlessen in Nijmegen? Dat doe je bij SnelGeslaagd. Motorrijles is maatwerk. De één krijgt het snel onder de knie, de ander heeft meer tijd nodig om de motor te controleren. De één is voorzichtig en de ander rijdt flink door.

Daarom vraagt motorrijles om een ervaren rijinstructeur. Hierdoor leer jij veilig motorrijden. Op jouw tempo.

Starten met motorrijles in Nijmegen?

Motorrijlessen Nijmegen
📐

Maatwerk motorlessen

🥳

Snel slagen

👑

Ervaren instructeurs

Kies je SnelGeslaagd? Dit krijg je!

SnelGeslaagd gelooft in lessen op maat. Maar ook in leren op jouw eigen tempo. Onze instructeurs zijn ervaren in het begeleiden van beginnende én ervaren motorrijders. Je bent dus in goede handen.

We bieden flexibele lestijden en locaties. Hierdoor kun je lessen wanneer het jou uitkomt. En moet je toch een keer een les missen? Geen probleem! We plannen samen een nieuwe les.

Het behalen van jouw motorrijbewijs

Onze motorrijlessen zijn ontworpen om jou zo snel mogelijk klaar te stomen voor het examen. We beginnen met de basis, zodat je je comfortabel voelt op de motor. Dan werken we naar meer uitdagende ritten. In veilig stapjes. Tijdens de lessen verbeter je jouw verkeersinzicht en veiligheidsvaardigheden.

Onze instructeurs begeleiden je. Van aanvraag tot het afleggen van het CBR examen. We zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor het examen.

Motorrijlessen

Kies je motorrijles pakket

Wil je motorrijden op de open weg? Schrijf je dan nu in!

Proefrijles

🏍️
Prijs
50,-
Rijlessen
1
Kies Proefrijles
Je bespaart €10

Aanvuller

🏍️
Prijs
440,-
Rijlessen
8
AVB examen
AVD examen
Kies pakket Aanvuller

Veelgestelde vragen 🤔

Losse motorrijlessen en examens

Losse rijlessen

Proefrijles, losse motorrijles of vervolgles volgen?

✔︎ Proefrijles €50 (nieuwe cursisten)
✔︎ 60 min les €60
✔︎ 90 min les €90

📚

Examens

Klaar om je motor rijbewijs te halen? Eerst je theorie examen halen en een geldig theorie-certificaat ontvangen.

AVB examen €150
AVD examen €250

Hoe ziet het praktijkexamen eruit?

Praktijkexamen doe je bij het CBR. Je mag pas afrijden als je het theorie-examen haalt én wanneer je een geldig theorie-certificaat hebt.

Dit neem je mee:

  • Een geldig theorie-certificaat
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een zelfreflectie formulier
  • De officiële uitnodiging voor het praktijkexamen

Het praktijkexamen duurt 55 minuten. De examinator van het CBR stelt je eerst enkele vragen. Daarna begint je examenrit.

Je rijdt zelfstandig naar een bestemming. De examinator let op de beheersing van je motor, je kijkgedrag, inhaalgedrag, in- en uitvoegen. Onderweg voer je een aantal bijzondere verrichtingen uit. Direct na afloop hoor je of je bent geslaagd.

Happy drivers  🎉

Sofia Gharib

16-09-2023

Ik ben erg blij met de lessen van Ghada, erg fijn ervaren en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Nogmaals eeg bedankt Ghada

Gezale Alosh

16-09-2023

Uitstekende ervaring op het gebied van training en uitstekend spreken in het openbaar. Gisteren was mijn examen en ik ben binnen twee weken na inschrijving geslaagd.

Christiaan Van Tatenhove

07-09-2023

Theoriecursus hier gedaan waarna ik dat examen makkelijk haalde. Fijne instructeurs waardoor het lessen een prettige ervaring was.

M.H AL-SAYED

31-08-2023

Ik raad iedereen aan om alleen les te nemen bij Kemal. Beste Rijinstructeur. Helaas had ik een slechte ervaring met een van de rij-instructeurs op dezelfde school. Maar toen ik overstapte naar Kemal, lukte het de eerste keer🌹

Esma Aden

25-08-2023

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs bij SnelGeslaagd! Safa en Ali waren allebei heel geduldig en behulpzaam. Ik heb een fijne ervaring gehad met deze rij school. Bedankt voor deze goeie ervaring.

Destiny Harts

23-08-2023

Super duidelijke uitleg en geduldige instructeur. Ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!!! Zeker aanrader!

Habib Sabuncu

23-08-2023

Praktijk examen in een keer gehaald. Was rijlessen echt goed en gezellig geweest.

Nesrin Bülbül

16-08-2023

Ik wil de heer Kemal en mevrouw Betül bedanken voor hun vriendelijke en zorgzame houding.

⸻⸻⸻⸻

27-07-2023

Goede en examengerichte rijlessen, ben hierdoor in 1x geslaagd!

Isa Abdullahi

29-06-2023

Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt✌✌

Jamila Mamedova

19-05-2023

Hele deskundige, vriendelijke en zeer geduldige rijinstructeurs Kemal en Betül. Dank jullie wel! Ik ben zeer tevreden, deze rijschool is zeker een aanrader!

Isabella Heimans

01-05-2023

Goede service, je word vriendelijk te woord gestaan en als je iets niet snapt, wordt dat goed en duidelijk uitgelegd! Vriendelijk personeel, erg klantvriendelijk!

Niels Van De Geijn

05-04-2023

Dag cursus van safa gehad en was echt top goede uitleg alles super geregeld echt een top dag !!

Kelly Verbeeten

28-03-2023

In 1 keer geslaagd! Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt👍🏻👍🏻

Sabine Nuij

24-02-2023

Ik heb hele goede en fijne rijlessen gehad van Safa en Ali. Ze hebben mij super goed voorbereid op mijn theorie en praktijkexamen. Het is een hele betrouwbare rijschool en ze helpen je altijd waar nodig. Ik zou SnelGeslaagd zeker aanraden!

Demi

14-01-2023

Echt een top rijschool. Ze hebben met alles snel geholpen en ben dankzij de lessen van Kemal in 1x geslaagd. Echt een aanrader voor iedereen die nog een rijschool zoekt.

Esra Baydemir

23-12-2022

In 1x geslaagd! Met een perfecte ervaring kan ik zeggen dat Snelgeslaagd echt aan te raden is. Mede dankzij de goede en rustige uitleg van Kemal is het mij in 1x gelukt!

Joery

16-11-2022

De eerste keer heb ik geprobeerd zelf te leren voor mijn theorie, het examen onderschat en niet gehaald. Tot ik werd aangeraden om naar Snelgeslaagd te gaan. Maandag mijn cursus gehad en woensdag mijn examen gehaald met nog ruimte over voor fouten. Ik heb veel te danken gehad aan de cursus

Wil jij je motorrijbewijs halen?

Bereid je optimaal voor op het motor examen.
Afrijden gebeurt pas als jij daar klaar voor bent!