Motorrijbewijs Nijmegen

Wil jij je motorrijbewijs halen in Nijmegen? Bij SnelGeslaagd leren wij jou motorrijden.

Onze ervaren rijinstructeurs passen de motorrijlessen aan op jouw tempo. De lessen zijn compleet op maat. Zo haal jij op een snelle en veilige manier je motorrijbewijs.

Bekijk rijlespakketten

Motorrijlessen Nijmegen
📐

Maatwerk lessen

🥳

Snel slagen

👑

Ervaren instructeurs

Motor theorie- en praktijkexamens

Tijdens de motorrijlessen stomen we je klaar voor alle praktijkexamen onderdelen. Je start pas met het examen als jij er klaar voor bent. En wanneer de instructeur zeker weet dat je alle onderdelen goed beheerst. Zo slaag jij het snelst!

Je motorrijbewijs halen bestaat uit een aantal stappen:

1. Theorie examen behalen: het praktijkexamen afleggen? Dan heb je het certificaat van je theorie examen op zak. Dit examen behaal je via ons.

2. Praktijkexamen AVB: het praktijkexamen bestaat uit 2 onderdelen. Onderdeel één is het AVB examen. Dit staat voor voertuigbeheersing. Tijdens dit examen worden er oefeningen uitgevoerd op een afgesloten terrein, zoals een groot parkeerterrein.

Het is belangrijk dat je tijdens dit gedeelte laat zien hoe goed jouw motorcontrole is. Dit doe je door diverse manoeuvres uit te voeren zoals; slalommen, stapvoets rijden, achtjes rijden, noodstop etc.

3. Praktijkexamen AVD: als je AVB hebt behaald, mag je op voor AVD. Dit examen wordt afgenomen op de openbare weg. Bij dit onderdeel wordt bekeken of je op een veilige en verantwoorde wijze kunt deelnemen aan het verkeer.

4. Motorrijbewijs aanvragen: heb je alle onderdelen succesvol afgerond? Gefeliciteerd! Je kunt nu je motorrijbewijs aanvragen bij je gemeente.

Schrijf je in en start nu

Motorrijlessen

Schrijf je in!

Wil je aan de slag voor je motorrijbewijs? Kies je pakket!

Aanvuller

🏍️
Prijs
440,-
Rijlessen
8
AVB examen
AVD examen
Kies pakket Aanvuller

Proefrijles

🏍️
Prijs
50,-
Rijlessen
1
Kies pakket Proefrijles
Je bespaart €10

Veelgestelde vragen 🤔

Losse motorrijlessen en examens

Losse rijlessen

Een proefrijles, losse motorrijles of vervolgles volgen bij SnelGeslaagd?

✔︎ Proefrijles €50 (nieuwe cursisten)
✔︎ 60 min les €60
✔︎ 90 min les €90

📚

Examens

Ben jij klaar om je motor rijbewijs te halen? Je mag pas afrijden als je je theorie-examen gehaald hebt en een geldig theorie-certificaat hebt.

  • AVB examen €150
  • AVD examen €250

Happy drivers  🎉

Jamila Mamedova

2023-05-19 11:19:39

Hele deskundige, vriendelijke en zeer geduldige rijinstructeurs Kemal en Betül. Dank jullie wel! Ik ben zeer tevreden, deze rijschool is zeker een aanrader!

Niels Van De Geijn

05-04-2023

Dag cursus van safa gehad en was echt top goede uitleg alles super geregeld echt een top dag !!

Kelly Verbeeten

28-03-2023

In 1 keer geslaagd! Super fijne rijschool zeker aan te raden! Safa is een topper bedankt👍🏻👍🏻

Sabine Nuij

24-02-2023

Ik heb hele goede en fijne rijlessen gehad van Safa en Ali. Ze hebben mij super goed voorbereid op mijn theorie en praktijkexamen. Het is een hele betrouwbare rijschool en ze helpen je altijd waar nodig. Ik zou SnelGeslaagd zeker aanraden!

Demi

14-01-2023

Echt een top rijschool. Ze hebben met alles snel geholpen en ben dankzij de lessen van Kemal in 1x geslaagd. Echt een aanrader voor iedereen die nog een rijschool zoekt.

Esra Baydemir

23-12-2022

In 1x geslaagd! Met een perfecte ervaring kan ik zeggen dat Snelgeslaagd echt aan te raden is. Mede dankzij de goede en rustige uitleg van Kemal is het mij in 1x gelukt!

Joery

2022-11-16 16:25:33

De eerste keer heb ik geprobeerd zelf te leren voor mijn theorie, het examen onderschat en niet gehaald. Tot ik werd aangeraden om naar Snelgeslaagd te gaan. Maandag mijn cursus gehad en woensdag mijn examen gehaald met nog ruimte over voor fouten. Ik heb veel te danken gehad aan de cursus